Глюкозамин, Хондроитин и МСМ, Bioherba, 100 капс.

32,99 лв.

Глюкозамин, МСМ и Хондроитин са естествено присъстващи вещества в нашите стави и хрущяли. Те насърчават гъвкавостта и плавно движение на ставите като триото включва и ключови витамини и минерали за синергичена подкрепа. Тази хранителна добавка се използва за облекчаване на оплаквания от остеоартрит, ревматоиден артрит и ставни възпаления.

Категория: Етикет:

Описание

Глюкозамин, Хондроитин и МСМ Bioherba

За дни без болка, изпълнени с движение!

✅Подпомага възстановяването наставния хрущял при артроза и остеоартрит
✅Забавя износването на ставните хрущяли
✅Действа противовъзпалително и намалява болките в ставите
✅Подпомага кръвообращението в ставите
✅Придава гъвкавост и еластичност на ставите
✅Подобрява обмяната на веществата
Глюкозамин, МСМ и Хондроитин са естествено присъстващи вещества в нашите стави и хрущяли. Те насърчават гъвкавостта и плавно движение на ставите като триото включва и ключови витамини и минерали за синергичена подкрепа.
Тази хранителна добавка се използва масово за облекчаване на оплаквания от остеоартрит, ревматоиден артрит и ставни възпаления.
Глюĸoзaмин cyлфaтът пoдoбpявa здpaвeтo нa cъeдинитeлнaтa тъĸaн, пoдoбpявa cъcтoяниeтo нa xpyщялитe, нacъpчaвa пpoизвoдcтвoтo нa cинoвиaлнa тeчнocт в cтaвитe и имa cилнo пpoтивoвъзпaлитeлнo дeйcтвиe. Хoндpoитин cyлфaтът нeyтpaлизиpa нaвлизaнeтo нa вoдa и нежелани вещества във възпaлeнитe cтaви и cyxoжилия и ycĸopявa пpoцecитe нa зaздpaвявaнe. Мeтилcyлфoнилмeтaнът (MСМ) е бoгaт изтoчниĸ нa opгaничнa cяpa, ĸoйтo дoпълвa дeйcтвиeтo нa глюĸoзaмин cyлфaт и xoндpoитин cyлфaт, пoдoбpявa ycвoявaнeтo и yвeличaвa дeйcтвиeтo им.

Състав на една капсула

Глюкозамин Сулфат (от миди) – 220 mg, Хондроитин Сулфат – 170 mg, МСМ (метилсулфонилметан) – 130 mg.

Начин на употреба и дозировка

Като хранителна добавка, вземайте една капсула три пъти на ден с храна и вода.

 

Съхранение

Да съхранява на хладно и сухо място, без пряка слънчева светлина.

Противопоказания

Не приемайте този продукт, ако сте бременна или кърмите. Преди употреба се консултирайте с лекар ако приемате лекарства по рецепта.

Производител

Биохерба Р ООД